ACTUEEL

Dichterbij-directeur Adams is Zakenvrouw Noord-Limburg 2015

Dichterbij-directeur Marcia Adams is donderdagavond tot Zakenvrouw Noord-Limburg 2015 verkozen. De titel is een eerbetoon aan de zakenvrouwen in Noord-Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, samenleving, overheid of wetenschap.

De jury en een publiek van zo’n 300 gasten kozen Adams als winnaar. De jury noemde de directeur “inspirerend en prettig in de omgang”. “Contouren van jouw ondernemersplan heb je duidelijk in beeld en je bent zakelijk ingesteld. Daarnaast geloof je sterk in je eigen kunnen en kracht en handelt daardoor zeer plangericht. Je bent gepassioneerd en maatschappelijk betrokken. Je weet waar het om draait en stelt de klant centraal. Een groot doorzetter!”, aldus de jury.

"Ik vind de uitverkiezing echt een enorme blijk van waardering", zegt Adams in een reactie.

Vrouwen in hoge functies

De finalisten moesten zichzelf presenteren en werden vervolgens geïnterviewd. "Het was spannend en zenuwslopend", zegt Adams. Zij vertelde onder meer dat het belangrijk is om je talenten te gebruiken. "Pas dan kun je ook het leven van anderen veranderen."

Ook benadrukte ze het belang van vrouwen in hoge functies. "In de maatschappelijke sector werken veel vrouwen, maar slechts weinig aan de top. Terwijl het vooral gemengde teams met verschillende competenties zijn die succesvol ondernemen."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top