ACTUEEL

VGN-directeur Schirmbeck stapt over naar KNMT

Hans Schirmbeck, directeur van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), stapt over naar de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Vanaf 1 september zal hij daar de functie van directeur vervullen.

Hans Schirmbeck zegt dat hij na vijf jaar graag een nieuwe uitdaging aangaat in een wereld die hij nog moet leren kennen. "Dat is mijn manier van werken, aan iets nieuws beginnen, ergens helemaal in duiken, relaties leggen tussen de interne en externe wereld en belangen behartigen." Het VGN-bestuur start op korte termijn met de werving van een opvolger van Hans Schirmbeck.

Schirmbeck zegt uit te kijken naar zijn nieuwe functie bij de KNMT.“Een springlevende vereniging met een traditie om trots op te zijn. Ik verheug me erop samen met het bestuur en de KNMT-medewerkers mooie resultaten te gaan halen voor de leden in het bijzonder – en voor de mondzorg in zijn algemeenheid.”

De huidige KNMT-directeur, Nicolette Kroezen, kondigde in januari aan terug te treden na 21 jaar te hebben gewerkt voor de organisatie. Zij noemde het een "prachtige functie maar ook een functie die buitengewoon veel tijd en energie kost." Ze blijft als adviseur nog wel betrokken bij de KNMT.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top