ACTUEEL

Oud-KNMT-voorzitter Barnasconi naar VvAA

Rob Barnasconi treedt per 1 september 2015 als partner toe tot VvAA Groep. In deze functie gaat hij een bijdrage leveren aan de uitbouw van VvAA als ledennetwerk en zorgdienstverlener, zo maakt de organisatie bekend.

Barnasconi (53) is tandarts en heeft daarnaast diverse directie- en bestuursfuncties vervuld. Tot eind vorig jaar was hij voorzitter van het hoofdbestuur van de KNMT, de beroepsorganisatie van tandartsen en tandartsspecialisten.

"De samenwerking tussen VvAA en Rob Barnasconi past in de filosofie en missie van VvAA waarbij de dienstverlening voor zorgprofessionals, waar mogelijk, ook door zorgprofessionals wordt vormgegeven", zegt Herman van Hemsbergen, voorzitter van de hoofddirectie van VvAA. "Rob brengt competenties en ervaringen mee die daar naadloos op aansluiten. Zo is zijn brede ervaring in de zorg op bedrijfskundig, bestuurlijk en organisatorisch niveau in combinatie met zijn ‘voeten-in-de-klei’ ervaring in zijn eigen tandartspraktijk enorm waardevol voor VvAA."

VvAA is een ledenorganisatie en dienstverlener waaraan 117.000 professionals zijn verbonden: medici, paramedici, studenten voor die beroepsgroepen en zorgondernemingen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top