ACTUEEL

Maag Lever Darm Stichting benoemt nieuw lid rvt

Mieke Pennock is op 1 juli toegetreden tot de raad van toezicht van de Maag Lever Darm Stichting. Pennock houdt zich binnen de raad bezig met mediazaken, externe betrekkingen en communicatie.

Mieke Pennock (1960) heeft een achtergrond in journalistiek (Avro en Veronica) en politiek. Van 1994 tot 2005 was zij woordvoerder en adviseur van de fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer. In 2005 maakte zij de overstap naar de consultancy. Sinds 2013 werkt zij als zelfstandig consultant op het gebied van politiek en media voor diverse bedrijven en instellingen. Zij is geassocieerd partner bij Lindblom, een bureau voor public relations en public affairs in Den Haag.
 
"Toezichthouder zijn is voor mij nieuw, maar het voelt niet onbekend", zegt Pennock zelf. "In mijn dagelijkse leven adviseer ik bedrijven en instellingen over hun omgang met politiek en media. Vanuit het werk voor mijn opdrachtgevers ben ik gespitst op kansen en op het agenderen van onderwerpen. Hiermee draag ik bij aan een krachtige en betrouwbare reputatie. Ik heb enorm veel zin om mijn kennis en ervaring in te zetten voor de Maag Lever Darm Stichting en een bijdrage te leveren aan de toekomst van twee miljoen buikpatiënten. Bovendien vind ik het van belang dat vrouwen hun expertise toevoegen in de wereld van toezicht en commissariaten. Ik ben ervan overtuigd dat divers samengestelde raden een absolute meerwaarde hebben voor bedrijven en instellingen.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top