Vastgoed

Gebouw Dimence wint Winning Workplace Award

De Dimence Groep heeft met zijn pand Westerdok in Almelo de Winning Workplace Award binnengesleept. De tweejaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan bedrijven met aantrekkelijke en inspirerende werkplekken.

Dimence won het van accountantskantoor Deloitte en taxibedrijf Uber. De vakjury zei zeer onder de indruk te zijn van de zorg die geboden wordt in Westerdok.

Ernst Klunder, voorzitter van de raad van bestuur van Dimence Groep en Arnoud Jansen, geneesheer-directeur bij de Dimence Groep namen de award tijdens het FMM event Tommorow@Work in de jaarbeurs Utrecht in ontvangst.

"Wij zijn erg vereerd dat we deze prijs hebben gewonnen", zei Jansen. "Bouwen aan zorg doe je met mensen en niet met stenen. Door collectieve ambitie zijn we een proces ingegaan om waarde toe te voegen voor zowel werknemers als cliënten binnen Dimence Groep."

In Westerdok hebben 4 stichtingen van de Dimence Groep zich gevestigd, te weten stichting Mindfit (basis ggz), stichting Transfore (forensische ggz), stichting jeugd ggz en stichting Dimence (specialistische ggz).

---

Zorginstellingen en zorgondernemers spelen actief in op de ontwikkelingen in de ’nieuwe’ woonzorgmarkt. Hierdoor ontstaan nieuwe woonvormen. Maar voor welke oplossingen wordt gekozen? Wat is de rol van ‘Big Data’ daarbij? Hoe zit het met de financiering? Het IVVD en Skipr organiseren op 24 november 2015 de Masterclass 'Oplossingen in zorg en wonen'. Meer informatie en inschrijven >>>

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top