ACTUEEL

Beweging 3.0 verbreedt raad van bestuur

Ageeth Ouwehand treedt op 1 februari toe tot de raad van bestuur van Beweging 3.0. De organisatie gaat hiermee over van een eenhoofdige raad van bestuur naar een tweehoofdige.

Marlijn Lenselink is sinds juli 2012 bestuurder. Zij zal in het collegiale bestuur de voorzittersrol vervullen. Ageeth Ouwehand

Juriste en verpleegkundige Ouwehand brengt ruim dertig jaar ervaring in de zorg- en welzijnssector mee, met als laatste functie lid van de raad van bestuur bij Argos Zorggroep. Daarvoor heeft zij directiefuncties vervuld bij Middin en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Sinds anderhalf jaar is zij voorzitter van het bestuur van Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Nederland.

Beweging 3.0 is een innovatieve organisatie die in woord én daad meebeweegt met de vraag van de cliënt waarbij het doel is dat de cliënt een zo aangenaam mogelijk leven leidt. Dat alles sluit volledig aan bij de visie van Ouwehand. Ze ziet er dan ook naar uit hieraan een bijdrage te mogen leveren.

Rectificatie: een eerdere versie van dit bericht stelde dat de voorzittersrol gedeeld zou worden. Dit klopt niet. Marlijn Lenselink is en blijft voorzitter van het bestuur.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top