ACTUEEL

De Rijnhoven benoemt nieuw directieteam

Stichting Woon-Zorgcentra De Rijnhoven heeft twee nieuwe directielieden benoemd. Petra van Oostrom is sinds 1 januari directeur Wonen, Welzijn en Vastgoed, Wim Rongen wordt per 1 maart directeur Zorg.

Petra van Oostrom studeerde Toegepaste Huishoudwetenschappen in Wageningen en werkt al negen jaar bij De Rijnhoven. Wim Rongen werkte tot voor kort bij Beweging 3.0 als locatiemanager van Lisidunahof. Hij is HBO-V verpleegkundige en volgde de opleiding Hoger Management in Ziekenhuizen en Instellingen in Utrecht.

Met de benoeming van de twee directeuren is het nieuwe directieteam gevormd dat de integratie van wonen, welzijn en zorg bij De Rijnhoven moet gaan vormgeven. De organisatie is een transitie gestart met als doel de kwaliteit van de dementiezorg te verhogen. Onderdelen van deze transitie zijn zelforganisatie binnen de teams, procesoptimalisatie, opscholing van medewerkers, en organisatiebrede bijscholing op het gebied van dementiezorg. De Rijnhoven is aanbieder van zorg, huisvesting en dienstverlening aan ouderen in de provincie Utrecht.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top