ACTUEEL

Dick Bouma nieuwe voorzitter zelfstandige apothekers

Apotheker Dick Bouma is de nieuwe voorzitter van de Vereniging Zelfstandige Apothekers (VZA). Hij is gekozen door de VZA-leden op de algemene ledenvergadering tijdens het voorjaarscongres van de brancheorganisatie KNMP.

Dit schrijft het Pharmaceutisch Weekblad.

Bouma is directeur van de Acdapha Groep, een apotheekformule voor twaalf apotheken en hij is voorzitter van de KNMP-sectie Landelijke Openbare Apotheken (LOA). Verder is tijdens de vergadering gisteren apotheker Jacco Pesser van Service Apotheek Oudenbosch toegetreden tot het VZA-bestuur. Het VZA-bestuur bestaat uit vijf leden: Dick Bouma (voorzitter), Paul Haarbosch (secretaris en penningmeester), Paul Lebbink (liasion officer), Frits Offermann (pensioen) en Jacco Pesser (marketing en PR).

De VZA had de afgelopen twee jaar geen voorzitter. De vereniging vertegenwoordigt sinds 2010 de werkgeversbelangen van apotheker-eigenaren. Van de in totaal twaalfhonderd zelfstandige apothekers-werkgevers hebben zich sinds de oprichting in 2010 zevenhonderdvijftig aangemeld bij de werkgeversorganisatie VZA.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top