ACTUEEL

Verslavingszorginstelling Vincere benoemt algemeen directeur

De raad van bestuur van Vincere heeft John Molema benoemd tot algemeen directeur, per 1 juli aanstaande. Dit is een nieuwe functie bij de verslavingszorginstelling.

John Molema was de afgelopen 25 jaar werkzaam voor ggz-aanbieder Mondriaan. Van 2001 tot 2011 was hij er directeur Verslavingszorg en vanaf 2012 werkte hij als concerndirecteur van de Volwassenpsychiatrie (waarvan ook onder meer de verslavingszorg en de forensische zorg deel uitmaakten). De afgelopen jaren heeft John zich in het bijzonder gericht op de kwaliteit van zorg, financiële sturing, forensische zorg en de inrichting van zorg logistieke processen. Met hem treedt een zeer ervaren directeur toe tot de directie van Vincere, volgens de verslavingszorginstelling.

Molema wordt aangestuurd door de drie bestuurders: Hein de Bie, oprichter Arno Mak en Robert Driessen. De Bie is verantwoordelijk voor Afrika en Portugal, Mak voor Venlo en Amsterdam en Driessen voor Sittard. Volgens een woordvoerder is Vincere zo hard gegroeid sinds de oprichting in 2010 dat er een nieuwe organisatiestructuur moest worden ingevoerd. Daarom is er een functie van algemeen directeur in het leven geroepen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top