ACTUEEL

Aanwijzing apotheek Ritzen in Dordrecht beëindigd

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft de aanwijzing voor apotheek Ritzen BV in Dordrecht beëindigd. De apotheek heeft volgens de inspectie voldaan aan de voorwaarden van de aanwijzing.

De inspectie had apotheek Ritzen op 9 juni een aanwijzing gegeven. De apotheek voldeed niet aan de voorwaarden voor goede zorg op het gebied van ter hand stellen van geneesmiddelen, kwaliteit en organisatie, patiëntendossier, monitoren van geneesmiddelengebruik en medicatiebeoordelingen.

Op 13 juli en 25 juli heeft de inspectie opnieuw een bezoek gebracht aan apotheek Ritzen. Het doel van deze bezoeken was om te beoordelen of de apotheek inmiddels voldeed aan de voorwaarden van de aanwijzing. Tijdens de bezoeken heeft de inspectie gezien dat apotheek Ritzen de nodige maatregelen heeft genomen en de tekortkomingen heeft weggewerkt.

Op basis van de recente bevindingen komt het aanwijzingstraject tot een einde. De inspectie kondigt aan de ontwikkelingen van apotheek Ritzen nauwlettend te blijven volgen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top