ACTUEEL

Skipr heeft nieuwe hoofdredacteur

Simon Broersma (36) is met ingang van 15 juli 2016 benoemd tot hoofdredacteur van Skipr. Hij volgt Ruud Koolen op, die als uitgever van de zorgmanagementbladen van Springer Nature ook bij Skipr betrokken blijft.

De nieuwe meewerkend voorman Broersma heeft als grote kwaliteit dat hij schijnbaar moeiteloos redacteuren en andere disciplines met elkaar verbindt, schrijft uitgever Koolen.

"Sinds zijn aantreden bij Skipr in januari 2012 heeft Simon zich ontwikkeld van nieuwsredacteur en communitymanager tot veelzijdige redacteur. In de loop der jaren hebben we ervaren hoe hij spelenderwijs schakelt met collega's van verschillende disciplines in en om het team. Hij werkt soepel samen met redacteuren en met collega’s van productie, marketing en online", aldus Koolen.

Simon Broersma_311Skipr4C

Broersma is aan de Rijksuniversiteit Groningen opgeleid als historicus en rtv-journalist. Creatief is hij ook: samen met wielrenner-collega Philip van de Poel tilt hij dezer maanden het nieuwe wielerevent Skipr4C van de grond. Dat vindt dit jaar voor het eerst plaats, op 16 september.

 

---

Lees hier het afscheidsblog van Ruud Koolen

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Jaap van den Heuvel

15 september 2016

Jammer Ruud.

Gijs Bijl

15 september 2016

Gefeliciteerd Simon!

Top