ACTUEEL

Margot van der Starre neemt afscheid van NVZ

Margot van der Starre stapt op 1 juni op als directeur van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Zij kondigde haar vertrek afgelopen week aan bij het bestuur van de NVZ. Van der Starre is benoemd tot nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van Zorgpartners Midden-Holland.

Van der Starre trad op 1 mei 2010 aan als directeur bij de NVZ. Yvonne van Rooy, voorzitter van de NVZ, geeft aan dat het bestuur Margot zeer erkentelijk is voor haar grote inzet en betrokkenheid. "Margot was de stuwende kracht achter de NVZ-strategie ‘Zorg voor 2020’. Samen met het bestuur heeft ze de afgelopen zeven jaar met verve leiding gegeven aan de vereniging en in het bijzonder het bureau, waarbij ze de NVZ op krachtige wijze wist te positioneren. Wij wensen haar alle goeds toe in de toekomst."

Van der Starre heeft een bewuste keuze gemaakt om haar carrière voort te zetten in de langdurige zorg. “Ik zal me met veel betrokkenheid en enthousiasme inzetten voor de ouderenzorg. De ontwikkelingen in de wijkzorg, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatie hebben al langer mijn bijzondere belangstelling", zo laat zij weten.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top