ACTUEEL

Turks oogziekenhuis opent vestiging in Amsterdam

De Dünyagöz Hospital Group, buiten Turkije opererend onder de naam Worldeye, heeft aan de Zuidas in Amsterdam een vestiging geopend. De locatie Amsterdam is de vijfde internationale vestiging van de 23 die het oogziekenhuis in totaal telt.

Volgens Worldeye kan iedereen in Amsterdam terecht voor verzekerde zorg. Ook refractiechirurgie, waaronder ooglaseren, lensimplantatie, ooglidcorrecties en anti-aging wordt in Amsterdam aangeboden. De zorg wordt verleend door een team van ervaren Nederlandse oogartsen onder leiding van medisch directeur Ioannis Pallikaris, die internationaal bekend is als bedenker van en grondlegger van de LASIK-ingreep.

Preventie

Worldeye lanceert later dit jaar een voor Europa uniek preventie- en screeningsprogramma. “Tweemaal  per jaar een controle bij de tandarts vinden we allemaal heel normaal, maar onze ogen laten we vaak pas onderzoeken als er problemen optreden”, licht clinical director Jacco Vroegop dit preventieprogramma toe. “Het oog is niet alleen een spiegel van je lichaam en je gemoedsrust, maar bovenal een buitengewoon kostbaar bezit waar we veel meer zorg voor zouden moeten dragen.”

Tweede Turkse ziekenhuis 

Met ruim 200 oogartsen, 1 miljoen patiënten per jaar en een eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling in Istanbul kan Worldeye/Dünyagöz bogen op grote ervaring. Het oogziekenhuis heeft vestigingen in Turkije, Azerbeidzjan, Georgië, Duitsland en nu ook Nederland. Worldeye is het tweede Turkse ziekenhuis dat in korte rijd de vleugels naar Nederland uitslaat. Het internationale Turkse ziekenhuisconcern Acibadem opende op 1 mei de deuren van zijn vestiging in Amsterdam Sloterdijk.  

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top