ACTUEEL

Heliomare draagt dagbestedingslocaties over

Heliomare heeft besloten haar woon- en dagbestedingslocaties in de loop van 2017 over te dragen aan organisaties die ook dagbesteding leveren: Odion, Ons Tweede Thuis en de Hartekamp Groep. Deze partners kunnen er volgens Heliomare voor zorgen dat de dagbesteding aansluit op initiatieven en activiteiten in de omgeving van cliënten.

Heliomare draagt de woon- en dagbestedingslocaties over aan de partners omdat zij meer dan het revalidatiecentrum geworteld zijn in de regio. Heliomare blijft samenwerken met deze organisaties, vooral op het gebied van revalidatie en behandeling. Ook blijft het revalidatiecentrum de ondersteuning in de thuissituatie doen en de behandelingen van Hersenz op de locaties in Aalsmeer, Amsterdam, Haarlem, Heerhugowaard en Wormerveer.

Op 19 juni hebben bestuurders Patricia Esveld (Heliomare) en Henk Steen (Odion) het overdrachtsdocument voor drie locaties van Heliomare getekend. Het betreft de woon- en een dagbestedingslocatie Noorderhoofdstraat in Krommenie en de dagbestedingslocatie Geulenstraat in Purmerend. Ook is Odion voornemens het Woontrainingscentrum in Wijk aan Zee van Heliomare over te nemen. De voorbereidingen zijn gaande en de medezeggenschapsorganen worden binnenkort hierbij betrokken.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top