ACTUEEL

Els Borst en Bert Schadé verlaten NIVEL

Els Borst en Bert Schadé hebben per 1 januari 2010 de raad van toezicht van het NIVEL verlaten. Niek Urbanus (foto) volgt Borst op als voorzitter. De raad van toezicht wordt verder uitgebreid met Jacobijn Gussekloo, hoogleraar Eerstelijnsgeneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum, en Pieter Hooimeijer, hoogleraar Sociale Geografie en Demografie aan de Universiteit Utrecht.

Els Borst

Borst werd in 2002 voorzitter van het Algemeen Bestuur van het NIVEL. Na de wijziging van de bestuursstructuur is ze voorzitter van de raad van toezicht geworden.

Bert Schadé

Schadé, hoogleraar huisartsgeneeskunde aan het AMC, was sinds 2001 lid van het Algemeen Bestuur en sinds 2005 ook van het Dagelijks Bestuur. Hij was lid van de raad van toezicht.

Samenstelling raad van toezicht

De raad van toezicht bestaat per 1 januari 2010 uit voorzitter Urbanus, zittende leden Willem Geerlings en Geert Jan Hamilton en de nieuwe leden Gussekloo en Hooimeijer.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top