ACTUEEL

Odion neemt locatie van Heliomare over

Odion neemt het Woontrainingscentrum in Wijk aan Zee van Heliomare over per 1 oktober. De bestuurders van Odin en Heliomare tekenen vandaag voor de overname.

Eerder dit jaar werd al bekend dat Heliomare enkele woon- en dagbestedingslocaties overdraagt aan partnerorganisaties, die ervoor kunnen zorgen dat de dagbesteding aansluit op initiatieven en activiteiten in de omgeving van cliënten. Odion is één van die partnerorganisaties en neemt het Woontrainingscentrum over. Hier wonen 23 mensen met een lichamelijke beperking. Per 1 oktober neemt Odion de ondersteuning over en is de organisatie werkgever van alle medewerkers.

Odion heeft naar eigen zeggen "van harte ja gezegd" op de vraag van Heliomare om het centrum over te nemen. "Zo blijft de zorg en dienstverlening aan cliënten van Heliomare gecontinueerd en de werkgelegenheid voor de betrokken medewerkers gegarandeerd." Odion heeft onlangs ook een woonlocatie en twee dagbestedingslocaties overgenomen in Krommenie en Purmerend.

Odion oriënteert zich op nieuwbouw in de regio voor de 23 bewoners van het Woontrainingscentrum. De nieuwe situatie moet voldoen aan volledige zelfstandige woonruimte, met onder andere een eigen douche en toilet.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top