ACTUEEL

Eleos ggz benoemt nieuwe bestuurder

Eleos, specialist in christelijke ggz, heeft per 1 januari 2018 de heer Abwin Luteijn aangetrokken als nieuwe bestuurder. Hij volgt Gijsbert Buijs op.

Abwin Luteijn is nu nog directeur van Pro Life zorgverzekeringen, de verzekeraar die christelijke zorg faciliteert. Hij is er al bijna vijftien jaar directeur. Daarvoor is hij onder meer werkzaam geweest als interim-manager bij KPN en American Express. Hij heeft Bedrijfskunde/Marketing gestudeerd aan de Henley Business School in het Britse Oxfordshire.

Elbert Dijkgraaf, voorzitter van de raad van toezicht, is ervan overtuigd dat Eleos met Abwin Luteijn een ondernemende en innovatieve bestuurder heeft aangesteld. Eleos staat voor de uitdaging om de komende jaren haar kwaliteit en identiteit verder uit te bouwen in een context, waarin er veel druk op de financiering staat, lokale netwerken worden gevormd en de relatie met kerken steeds belangrijker wordt. Hij heeft er alle vertrouwen in dat de nieuwe bestuurder deze uitdagingen goed gaat oppakken.

Luteijn volgt Gijsbert Buijs op, die als interim-bestuurder Eleos leidde in een moeilijke transitiefase. De organisatie Eleos is financieel weer gezond, onderneemt tal van innovatieve projecten en verzorgt veel lezingen, publicaties en leergangen over christelijke ggz.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top