ACTUEEL

Evert Jan van Maren versterkt raad van bestuur Trajectum

Evert Jan van Maren start per 1 maart 2018 als lid van de raad van bestuur van Trajectum, een gespecialiseerde zorginstelling voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Van Maren volgt Jacques Martini op, die eind februari met pensioen gaat.

Van Maren heeft de afgelopen tien jaar bij GGZ Noord Holland Noord gewerkt, onder meer als directeur van de divisie acute en forensische psychiatrie. In de raad van bestuur van Trajectum krijgt hij de portefeuilles kwaliteit en veiligheid.

"Ik maak graag de overstap naar Trajectum, dat in het centrum van mijn belangstelling en ervaring ligt", zegt Van Maren. "Samen met de raad van toezicht, Marjolein Bolt - de voorzitter van de raad van bestuur -, het management, professionals en cliënten wil ik mij sterk maken voor een toekomstgerichte organisatie waar persoonsgerichte zorg centraal staat."

Trajectum biedt op elf locaties in Noord- en Oost-Nederland behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking. Een deel van de cliënten heeft een forensische achtergrond. Ook heeft Trajectum een eigen kenniscentrum waar behandelprogramma’s worden ontwikkeld. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top