ACTUEEL

Turks ziekenhuisconcern ook buiten Amsterdam actief

Medisch specialisten van het internationale Turkse ziekenhuisconcern Acibadem werken nu ook op locaties in Utrecht en Eindhoven. Hierdoor kunnen ook patiënten uit de omgeving van Utrecht, Brabant en Limburg gebruikmaken van de diensten van Acibadem.

Acibadem opende op 1 mei 2017 de deuren van de vestiging in Amsterdam Sloterdijk. De zorgaanbieder zag het afgelopen jaar de zorgvraag van patiënten landelijk toenemen. Om die reden besloot Acibadem ook elders in het land haar diensten te gaan aanbieden. Dit gebeurt in eerste instantie vanuit gezondheidscentra in Utrecht en Eindhoven. Op korte termijn volgen meer locaties in het hele land, zo laat de aanbieder weten.

Medimel

In Utrecht werkt Acibadem samen met gezondheidscentrum Medimel. Patiënten kunnen daar zo nodig direct na een bezoek aan de huisarts een medisch specialist bezoeken. "Dit biedt extra service en voor patiënten directe toegang tot de tweedelijnszorg", aldus Acibadem.

Patiënten kunnen bij Acibadem terecht met een verwijzing van hun huisarts. Doel is dat mensen binnen 48 uur een medisch specialist kunnen spreken. Acibadem richt zich op alle patiënten, dus niet alleen op mensen van Turkse komaf. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top