ACTUEEL

LuciVer benoemt nieuwe leden raad van toezicht

LuciVer heeft enkele nieuwe leden van de raad van toezicht benoemd. Het gaat om Gerben Welling, Anneke Bode en Marjolein Verstraeten-Kano. De leden van de raad van toezicht die zij opvolgen, vertrekken vanwege het aflopen van de tweede zittingstermijn.

Gerben Welling was voorzitter van de raad van bestuur bij de Huisartsenposten Oost Brabant en is nu als adviseur verbonden aan verschillende zorgorganisaties. Tevens is hij lid raad van toezicht bij de Stichting Gezondheidscentra Utrecht en bestuurslid Sociaal Fonds Huisartsenzorg. Welling neemt de voorzittersfunctie over van Marinus Verweij.

Anneke Bode werkt als interim manager in het sociaal domein. Tevens is zij commissaris bij Woningstichting Maasdriel en stichting Woonstede. Marjolein Verstraeten werkt als lid van de directieraad bij CINOP, een organisatie die zich richt op ontwikkelen van mensen naar duurzame participatie en inzetbaarheid in de samenleving.

Kleinschalige aanbieder

De drie nieuwe leden vormen samen met de zittende leden Anne Stael en Peter Collignon voortaan de raad van toezicht van LuciVer. Dit is een kleinschalige aanbieder van zorg- en welzijnsdiensten, gericht op goed leven, betekenisvol leven op drie locaties; La Verna, Portiuncula en Rivo Torto. LuciVer levert verpleegzorg, thuiszorg, tijdelijk verblijf en begeleiding en hulp bij het huishouden in Alverna en gemeente Wijchen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top