ACTUEEL

Ook arts nu beoordeeld op Kwaliteitsvenster revalidatie

Het Kwaliteitsvenster revalidatie is uitgebreid. Naast de prestaties van revalidatiecentra en de algemene tevredenheid over instellingen, zijn nu ook beoordelingen van artsen en behandelteams te vinden.

Het Kwaliteitsvenster revalidatie is een website waarop revalidatiecentra en revalidatieafdelingen van ziekenhuizen inzicht geven in hun kwaliteit van zorg. Er staat informatie op over tien thema’s. Naast patiënttevredenheid over de arts en instelling, geeft het Kwaliteitsvenster revalidatie inzicht in wachttijden, algemene kwaliteitseisen bij revalidatie en de resultaten van medisch specialistische revalidatie bij drie aandoeningen. Instellingen kunnen daarnaast zelf een toelichting geven op hun resultaten.

Het Kwaliteitsvenster revalidatie is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen en Revalidatie Nederland. Het Kwaliteitsvenster bevat, naast revalidatie, ook andere informatie over de kwaliteit van zorg in ziekenhuizen. De algemene kwaliteitsinformatie over ziekenhuizen, en de cijfers over behandelresultaten worden vernieuwd in september 2018.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top