Vastgoed

Zorgstroom zoekt andere locatie voor zorghotel Vlissingen

Zorginstelling Zorgstroom uit Zeeland kan de huur voor het zorghotel in Vlissingen niet meer betalen. Het is op zoek naar een andere locatie.

Dat meldt dagblad PZC op 10 oktober. Het zorghotel is vier jaar gevestigd geweest in een deel van de voormalige zeevaartschool. “De hoogte van de huur is zodanig dat we de exploitatie niet meer rond kunnen krijgen'', zegt Annet Tramper, lid van de raad van bestuur. Zorgstroom hoopt een alternatieve plek in Vlissingen te vinden.

Zorgboulevard

Naast het zorghotel van Zorgstroom zitten in het pand  ook Zeelandcare, met de specialismen kaakchirurgie en plastische chirurgie, en fysiotherapie en revalidatiegeneeskunde Van Loo & Veerhoek. Met z’n allen vormen ze de Zorgboulevard Vlissingen.

Vraag

Het zorghotel biedt plaats aan vijftien tot twintig gasten die 24 uur per dag verpleegkundige zorg krijgen. Dat gebeurt bijvoorbeeld na een operatie. Het hotel biedt ook plaats aan mensen die zorg nodig hebben en even op vakantie willen of als er even geen mantelzorgers zijn. Het vertrek van Zorgstroom staat los van het feit dat ziekenhuis ADRZ inmiddels ook een zorghotel exploiteert. De vraag naar plekken in een zorghotel is enorm en blijft alleen maar groeien, constateert Tramper.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top