ACTUEEL

KwadrantGroep en UPLUS kiezen samen voor lokale farmacie

Vvt-organisatie KwadrantGroep kiest voor UPLUS als leverancier van farmaceutische diensten. Want ze kiezen er allebei voor om zorg aan cliënten lokaal en dichtbij te houden.

Dat meldt Kwadrantgroep op haar website. UPLUS gaat de totale farmaceutische dienstverlening organiseren voor onder andere de verpleeghuizen van de KwadrantGroep. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het maken van uniforme afspraken met apotheken, het waarborgen van de medicatieveiligheid en procesoptimalisaties. Voor de lokale farmaceutische zorg werkt UPLUS samen met apotheken in Drachten en Bergum. De overgang naar UPLUS is op 1 februari 2019.

Schakelen

“De centrale rol van UPLUS als spil in de farmaceutische dienstverlening met daarbij de lokale apothekers voor de zorg dicht bij de cliënten van de KwadrantGroep geven UPLUS een meerwaarde. De levering van medicatie gebeurt vanuit apotheken in Drachten, Bergum en Leeuwarden. Dit houdt de zorgverlening lokaal en hierdoor kan er snel geschakeld worden”, zegt Jan Maarten Nuijens, voorzitter van de raad van bestuur KwadrantGroep.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top