ACTUEEL

Meditaxi gaat verder als Broeder de Vries doktersdienst

Meditaxi heet voortaan Broeder de Vries doktersdienst. De nieuwe naam werd bekend gemaakt bij de opening van het eveneens nieuwe pand van de Dutch Medical Group, waartoe Broeder de Vries behoort.

"We hebben voor de nieuwe naam Broeder de Vries doktersdienst gekozen om ons duidelijker te positioneren in de eerstelijnsgezondheidszorg", vertelt directeur Jaap-Frank Ponstein. "De nieuwe naam Broeder de Vries doktersdienst sluit veel beter aan bij de zorgdiensten die wij leveren aan de huisartsenposten in Nederland: het ondersteunen van de huisarts bij visites in de avond-, nacht- en weekenden. Onze dienstverlening blijft dus hetzelfde, alleen de naam verandert."

Meditaxi was een aparte naam binnen Dutch Medical Group. Nu is ervoor gekozen om alle zorgdiensten onder de naam Broeder de Vries te brengen, dus zowel de ambulancezorg, de evenementenzorg als de doktersdienst.

De opening van het nieuwe gebouw viel samen met het 50-jarig bestaan van Broeder de Vries. Directeur Edzard Enschedé: "In 1969 kocht Jan de Vries zijn eerste ambulance. Zijn ouders hadden een verpleeghuis, maar Jan wilde zijn vader daar niet opvolgen. Hij wilde wel met mensen werken. Op zolder startte hij toen met ambulancedienst Broeder de Vries. Nu staat er een bedrijf waar ruim 700 mensen werkzaam zijn, dat nationaal en internationaal actief is, maar waar het menselijk aspect nog steeds centraal staat. Daar zijn we trots op."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top