ACTUEEL

Amstelring vermindert aantal bestuurders

Na het vertrek van de huidige bestuursvoorzitter Eric Hisgen gaat zorgorganisatie Amstelring per 1 juli 2019 verder met een tweehoofdig bestuur. De vermindering van het aantal bestuurders volgt uit de overgang die het bedrijf wil maken naar meer zelf-organiserend werken.

Amstelring is een zorgorganisatie in Amsterdam en Amstelland met onder andere 22 woonzorgcentra en 52 wijkzorgteams. Op 25 juni 2019 treedt Eric Hisgen terug als voorzitter van de raad van bestuur. De huidige bestuurders Inge Borghuis en Ivo van der Klei zullen vanaf 1 juli het tweehoofdig bestuur vormen.

"De komende jaren draait de bestuursstijl bij Amstelring vooral om innovatie, inspiratie, onderzoeken en borgen van wat is opgebouwd", ligt Anky Atzema, voorzitter van de raad van toezicht van Amstelring toe. "(..) Uitgangspunten daarbij zijn en blijven: goede zorg, leuk werk en financieel gezond. Daarnaast zijn er andere uitdagingen, zoals het geschikt maken van de woonlocaties voor de toekomst, in combinatie met het ontwikkelen van nieuwe zorgconcepten, die passen bij de leefstijl en wensen van toekomstige cliënten."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top