Tech

Softwareontwikkelaar SmartMed neemt branchegenoot over

Softwareontwikkelaar SmartMed heeft branchegenoot CareSoft overgenomen. Het bedrijf levert software voor apothekers en is bekend van haar Apothekers Informatie Systeem (AIS). De naam CareSoft blijft vooralsnog bestaan en medewerkers blijven voor de organisatie behouden, zo maakt SmartMed bekend. Door de overname groeit SmartMed naar ruim 40 medewerkers.

SmartMed wil een gespecialiseerd softwareplatform voor medicatiemanagement ontwikkelen voor ziekenhuizen, instellingen en apotheken. De overname van Caresoft moet hieraan bijdragen. "Door de overname van CareSoft versnellen wij onze strategie en versterken wij onze positie in de markt. Gestimuleerd door het succes van onze ziekenhuisoplossing zijn wij overtuigd van de mogelijkheden voor openbare apotheken", laat Alfred Godeke, CEO SmartMed, weten.

Caresoft laat weten blij te zijn met de overname door SmartMed. "Door de overname wordt de gebruikers van CareSoft niet alleen continuïteit geboden, maar ook een strategie en ontwikkelplan. Met SmartMed hebben we een partij gevonden die past bij onze pragmatische cultuur, gericht op de wensen van onze klanten", aldus Rianne Wubs, CEO CareSoft.


0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top