ACTUEEL

Prismant start definitief door onder vleugels Kiwa

Kennis en expertisecentrum Prismant maakt definitief een doorstart als onderdeel van certificeringsorganisatie Kiwa. Onder de nieuwe naam Kiwa Prismant gaat de organisatie zich richten informatie- en onderzoeksdiensten met gerelateerd advies en opleiding.

Onafhankelijk

Prismant maakte vorige maand plannen voor een samengaan met Kiwa bekend.  Per 1 april zijn deze plannen omgezet in een definitieve doorstart. Om de onafhankelijkheid van de dienstverlening te borgen wordt Kiwa Prismant een zelfstandige BV  binnen de Kiwa-groep. De standplaats blijft Utrecht. De algemene consultancy activiteiten maken geen deel uit van de overeenkomst en gaan zelfstandig verder onder de naam CC Zorgadviseurs.

Herpositionering

De leiding van Kiwa Prismant is in handen van algemeen directeur Sjaak Peters en directeur Guus van Montfort. Het eerste doel is Prismant te herpositioneren als een kwalitatief hoogwaardige kennisorganisatie met een nadrukkelijke focus op de zorg sector en individuele cliënt c.q. patiëntbehoeften.  “De dalperiode heeft ons eens te meer bewust gemaakt van het feit dat de oriëntatie meer op de opdrachtgever moet liggen”, aldus algemeen directeur Peters. Directeur Van Montfort verwacht veel van een bundeling van Prismant- en Kiwa-expertise. Kiwa is de grootste certificeerder in de zorg voor ondermeer HKZ, ZKN, ISO 13485 en installatie-, brand- en braakveiligheid.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Hermsen

7 april 2010

Van harte gefeliciteerd met de doorstart. Ik ben ervan overtuigd dat Prismant op hoog niveau blijft presteren en haar ambitie blijft waarmaken.

Top