ACTUEEL

Dineke Mulock Houwer waarnemend DG RIVM

Dineke Mulock Houwer start per 1 mei 2010 als waarnemend Directeur-Generaal (DG) van het RIVM. Mulock Houwer vervult deze functie tot het RIVM een nieuwe DG RIVM heeft gevonden. Het ministerie van VWS zet hier een vacature voor uit.

Marc Sprenger

Mulock Houwer neemt de plaats in van Marc Sprenger. Hij is - onder voorbehoud van bekrachtiging van het Europees Parlement - voorgedragen voor de functie van directeur van het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC ) in Stockholm.

Loopbaan Mulock Houwer

Mulock Houwer heeft de afgelopen jaren leiding gegeven aan diverse interdepartementale projecten onder de vlag van het programma Vernieuwing Rijksdienst. Zij was onder meer verantwoordelijk voor de totstandkoming van het nieuwe Planbureau voor de Leefomgeving met het Ruimtelijk Planbureau en het Milieu- en Natuurplanbureau als basis. Verder was zij interim bestuurder bij de NZA (Nederlandse Zorgautoriteit) en jarenlang DG bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ook is Mulock Houwer DG Preventie, Jeugd & Sancties bij het ministerie van Justitie geweest.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top