ACTUEEL

azM en Proteion maken gezamenlijke B.V. officieel

Het academisch ziekenhuis Maastricht (azM) en Stichting Proteion Thuis zijn voornemens het 'los' samenwerkingsverband in CIRO juridisch vast te leggen. Het bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft hiertoe een melding ontvangen.

Samenbrengen activiteiten

In mei 2009 hebben de organisaties al een intentieverklaring getekend om samen te werken in CIRO. CIRO bestaat al langer en gaat over in CIRO+. De partijen hebben nu formeel melding gemaakt zodat het samenwerkingsverband een juridische status krijgt.

Binnen CIRO+ brengen azM en Proteion hun activiteiten op het gebied van long- en hartrevalidatiezorg en slaapstoornisdiagnostiek samen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

HobbsEffie29

27 november 2010

Skipr heeft deze reactie verwijderd. Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog. Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg. Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.

Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 03-11-2013 13:08.

Top