ACTUEEL

Thuiszorg Groningen sponsort FC Groningen

Thuiszorg Groningen is sponsor van FC Groningen. De thuiszorgorganisatie sponsort de voetbalclub met 80.000 euro. Dat meldt RTV Noord.

Sponsoring

Thuiszorg Groningen krijgt als sponsor reclame op de borden, een filmpje op de videowall en iedere wedstrijd twintig stoelen voor cliënten en medewerkers. Directeur Filia Kramp stelt tegenover RTV Noord dat er geen cent minder naar de zorg gaat door de sponsoring. Ze wil met de sponsoring laten zien dat Thuiszorg Groningen ‘er weer is’ na alle problemen met moederbedrijf Meavita.

Kamervragen

SP-Kamerlid Renske Leijten reageert op Twitter ze Kamervragen heeft opgesteld. “Gewoon verbieden: sponsoring door zorg”, twittert ze.

<< Skipr en social media >>

Volg Skipr ook op Twitter.
En meld u aan voor de groep Skipr op LinkedIn.

6 Reacties

om een reactie achter te laten

Franke

9 augustus 2010

Beetje kortzichtige reactie van mevrouw Leijten: de Tweede Kamer heeft marktwerking in de zorg doorgevoerd, dan zijn dit soort acties een logisch gevolg.

Dekker

9 augustus 2010

@Franke, u bent niet op de hoogte van de feiten!

dekker

9 augustus 2010

Thuiszorg Groningen met 20 man op de tribune bij FC Groningen, elke thuiswedstrijdTwintig cliënten en medewerkers van Thuiszorg Groningen mochten zondag op kosten van de thuiszorginstelling de voetbalwedstrijd FC Groningen - Ajax bijwonen. Bij elke thuiswedstrijd dit seizoen is dit het geval.De organisatie is voor 80.000 euro sponsor van FC Groningen. Voor dat geld mag het reclame maken op de borden en via een filmpje op de videowall. En er zijn elke thuiswedstrijd 20 stoelen gereserveerd voor cliënten en medewerkers van Thuiszorg Groningen.Faillissement

Directeur Filia Kramp wil met de sponsoring laten zien dat haar organisatie er weer is. Thuiszorg Groningen maakte de afgelopen jaren zware tijden mee met het faillissement van moederbedrijf Meavita en een dreigende opsplitsing. Volgens Kramp gaat er echter geen cent minder naar de zorg, omdat budgetten voor de zorgindicaties vastliggen.

bron rtv noord

Anonym

9 augustus 2010

ik werk bij deze organisatie;ik heb liever dat wij loonsverhoging krijgen van die 80.000 euro;dat heb ik al jaren namelijk niet gehad.

en wat moet ik nou met dat kut voetbal

Gavi Mensch

10 augustus 2010

De stunt van deze zorgbestuurder past in het geheel. Ik ben al lange tijd een vast 'protestant' tegen onregelmatigheden in de zorg, het is een onhoudbare situatie zolangzamerhand.

Al het beleid moet eigenlijk vervangen worden door een geheel nieuw zorgbeleid, zonder politieke insteek van links recht of midden.....uiteindelijk dragen we allemaal af en kunnen we allemaal zorg nodig hebben. Voetbal komt in het zorgbeleid niet ter sprake, deze sponsoractie is geldverspillen, het zijn de douchebeurten van de zorgbehoevenden.en verder: http://gavimensch.blogspot.com/2010/08/zorgroverij.html

Franke

11 augustus 2010

@Dekker #2 legt u dan eens uit hoe het wel zit. Met uitleg #3 kan ik niets.

Top