ACTUEEL

Ook Health Valley biedt podium voor TEDx

Ook Health Valley biedt podium voor TEDx

Tijdens het Health Valley Event op 16 maart 2011 kunnen bezoekers zichzelf in de schijnwerper zetten en meedingen naar een plek on stage op TEDxMaastricht op 4 april.

Beste idee voor zorgvernieuwing

Heeft u een idee, vraag of voorstel voor de leden van het omvangrijke Health Valley netwerk, vertrouw dit dan toe aan de camera tijdens Health Valley. Het beste idee voor zorgvernieuwing maakt kans op een podiumplaats op TEDxMaastricht.

Elevator Pitch

Tijdens de Health Experience kunt u uw eigen pitch op laten nemen bij de elevator pitch. De elevator pitch is te vinden naast de garderobe. U kunt kiezen uit twee soorten pitches.

1. Pitch uw idee, vraag of voorstel

Heeft u een idee, vraag of voorstel voor de leden van het omvangrijke Health Valley netwerk, vertrouw dit dan toe aan de camera. Een professionele filmcrew helpt u om uw pitch zo fraai mogelijk in beeld te krijgen, onze regisseur geeft u tips en aanwijzingen in een korte mediatraining en u mag de pitch gerust een paar keer overdoen. Pas als u tevreden bent plaatsen we hem op ons Health Valley Vimeo kanaal.

2. SKIPR talk

U kunt er ook voor kiezen om uw pitch in het Engels op te nemen en deel te nemen als zogenaamde SKIPR Talk. Het beste idee voor zorgvernieuwing maakt kans op een podiumplaats op TEDxMaastricht. Meer informatie hierover vindt u op http://www.dialoog.skipr.nl/tedxmaastricht/

Eerste Skipr talks

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top