ACTUEEL

Betrokkenen eisen duidelijkheid over vervolging neuroloog

Betrokkenen eisen duidelijkheid over vervolging neuroloog

Zowel ex-patienten als de ziekenhuisdirectie van het Medisch Spectrum Twente eisen snel duidelijkheid van justitie in Almelo of de oud-neuroloog Jansen Steur strafrechtelijk wordt vervolgd. Het justitieel onderzoek naar de affaire rond de oud-neuroloog duurt al ruim twee jaar. Dat meldt RTV Oost.

Begin strafzaak niet in zicht

Het Openbaar Ministerie liet dinsdag nog weten dat er nog steeds geen zicht is op het moment dat de strafzaak begint. De ex-neuroloog stelde jarenlang tientallen onjuiste diagnoses, schreef verkeerde geneesmiddelen voor en stal medicijnen uit het ziekenhuis om aan zijn verslaving te kunnen voldoen.

Vervolging

Herre Kingma, bestuursvoorzitter van het MST, wil dat het Openbaar Ministerie snel beslist of er een strafzaak komt, of dat de zaak tegen Jansen Steur wordt geseponeerd. Wanneer Justitie afziet van vervolging, gaat letselschade-specialist Yme Drost, die veel ex-patienten van de neuroloog bijstaat, actie ondernemen. Hij zegt zo’n besluit onacceptabel te vinden, meldt RTV Oost.

Duitsland

Diverse Duitse ziekenhuizen lieten zich donderdag tijdens een congres over de oud-neuroloog informeren hoe het MST met de afhandeling van klachten is omgegaan. Ondanks het justitieel onderzoek heeft de ex-neuroloog, nadat hij in 2009 in opspraak is geraakt, nog een poos gewerkt in Duitse ziekenhuizen en klinieken. Tijdens dit congres kwam de kritiek op de trage gang van zaken bij Justitie zijdelings tot uiting, zo meldt RTV Oost.

9 Reacties

om een reactie achter te laten

Mr Sophie Hankes vz SIN-NL

27 oktober 2011

De doofpot rond ex-neuroloog Jansen Steur kwam januari 2009 in de publiciteit. Dus het O.M. weigert al bijna 3 jaar -ten onrechte- strafrechtelijke vervolging van de falende arts en zijn medeplichtige arts-collega's bij de Inspectie Gezondheidszorg, dr Herre Kingma en bij het MST.
Wanneer stort Jansen Steur zijn vertrekpremie van 250,000 euro in een fonds voor zijn slachtoffers?

kiezebrink

28 oktober 2011

ze zijn heel goed in almelo om gerechtigheid in de doofpot te stoppen of gewoon te negeren kijk maar eens op kiezebrink blogger user profile zaak 4


ieuwke kiezebrink

Anoniem

17 februari 2012

nou nou ieuwke jij moet niet zo voorop lopen als het om recht gaat waar je zelf zo krom bent als maar kan...of moet ik je wijzen op de zaken die in nederland tegen jouw lopen want je bent op en top zelf een oplichter....

Anoniem

2 mei 2012

hoi ja ieuwkw kiezebrink deze man heeft wel gelyk jy hebt je eigen famliie opgelicht stuk voor stuk

kiezebrink ieuwke

30 oktober 2012

hallo heren

Anoniem .jullie zijn niet op de hoogte van mijn zaken .

maar hoe kan het ook ..het zijn belgen.


mvg ieuwke

Anoniem

20 december 2012

Oplichters allemaal en allemaal even goed met hun mondje en hun gelijk, maar uiteindelijk vallen ze door de mand vroeg of laat bekijk de laatste maanden maar eens wat er allemaal naar boven is gekomen van wethouder tot chirurg................en uiteindelijk gewone criminelen over de rug van goedgelovige mensen. Ik deel dan ook de mening van de andere anonieme schrijver hier.....

http://zembla.vara.nl/Afleveringen.1973.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=77096&tx_ttnews%5BbackPid%5D=1973&cHash=8c71bb772cc80c94a7d2979110e488ac

Anoniem

11 mei 2013

Precies!Ieuwke Kiezebrink zet zich op internet al genoeg voor schut.Dwangmatige leugenaar,ziekelijke fantast,nou ja het is allemaal in zijn blog te lezen!Veroordeeld en gezeten voor verkrachting en hij durft het woord gerechtigheid te gebruiken na alle oplichtings schandalen?Kom op zeg!

kiezebrink

12 juni 2013

hallo Anoniem

of zal ik je gewoon bij je voor naam en achternaam nomen:
maar ik ben blij dat jij zo over mij schijft op internet;
dat zegt gewoon wie jij bent; en hoe jij bent:
en een ding kan ik echt tegen jou zeggen;;jij weet niets;;
jij roep van alles;en dat mag het is een vrij land. maar alles wat jij roep hoef niet waar te zijn..

mvg ieuwke kiezebrink

kiezebrink

12 juni 2013

voor mensen die graag anoniem willen blijven::

openheid van zaken kom je verder mee in het leven;;

voor meer info http://www.youtube.com/watch?v=Lphw4PUuSRs

Top