Masterclass Value Based Healthcare: waarde voor wie?

  • 17 november 2016
  • Parc Spelderholt, Beekbergen (bij Apeldoorn)
  • 13:00 - 17:00
  • 195,- Euro

Deze masterclass is uitverkocht. Het is niet meer mogelijk om u voor deze masterclass in te schrijven. Bij Value Based Healthcare denkt men nog vaak aan de definitie transparantie en hoog volume verl...

Beschrijving

Deze masterclass is uitverkocht. Het is niet meer mogelijk om u voor deze masterclass in te schrijven.

Bij Value Based Healthcare denkt men nog vaak aan de definitie transparantie en hoog volume verlaagt de kosten en verhoogt de kwaliteit van een behandeling. We creëren dus waarde. Maar de echte waarde is voor iedereen verschillend. Value Based Healthcare blijft niet binnen de muren van een zorgorganisatie alleen. De echte meerwaarde zit hem in samenwerking tussen organisaties in de keten, in het stelsel. Maar hoe bepalen we de waarde in deze keten?

In deze masterclass gaan we kijken naar waar de waarde zit voor de verschillende stakeholders in de zorg. We kijken door de bril van de patiënt, de professional, de zorgverzekeraar, de leverancier/technologische partner, de bestuurder en die van de overheid. Samenwerken is noodzakelijk om de verschillende waarden voor deze partijen te optimaliseren.

Maar de waarde verandert ook. Wat gaat er in de komende jaren gebeuren met het zorgstelsel? Welke overheidsbeslissingen gaan invloed hebben Wat is de invloed van nieuwe technologische ontwikkelingen op deze waardecreatie? Genoeg om een middag goed in gesprek te gaan met nationale en internationale kopstukken in de zorg.

Sprekers

Detlef Loppow, geschäftsführer Martini-Klinik Hamburg
Erik Gerritsen, secretaris-generaal bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Maarten Akkerman, Vice President, Medical Affairs & Value-based Healthcare, Europe, Middle East & Africa van Medtronic
e.a.

Gerelateerd