• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. zorg

    VWS uitgaven ook 2021 onduidelijk ?
    Het financiële beheer en de rechtmatigheid uit 2020 en 2021 inzake het corona beleid zal in diverse uitgaven ,posten nog een lange nasleep hebben en impact op de schatkist.
    Of de kreet dwingende spoed hier de lading kan dekken zal nog moeten blijken. Het ontwikkelen van een test maatschappij en daarvoor gebruikte middelen onder andere ( test locaties inclusief materiaal en personeel) € 564,4 miljoen 2020 GGD en GGD-GHOR Nederland , lab kosten € 241 miljoen ,sneltesten etc. Hebben een ongelofelijk aanslag veroorzaakt op VWS maar linksom of rechtsom ook op de gezondheidzorg als geheel. Als we deze enorme investeringen tegen het licht houden van de werkelijke feiten van het pandemie (plandemie verhaal ) de mortaliteit de maatschappelijke sociale gevolgen de angst die structureel in het volk via de mainstream media letterlijk is ingepompt is het resultaat beschamend en onnodig geproportioneerd groot gemaakt. De weg die daarbij is ingeslagen en nog wordt gevolgd zal dit schadelijke beeld in al zijn omvang (maatschappelijk sociaal) in toenemende maten verslechteren. Te bedenken dat er vele roepende (wetenschappers uit alle disciplines ) in de woestijn waren om deze doorgeslagen gekte van het zogenaamde killervirus te voorkomen of te minimaliseren.