• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 3

 1. J Vandenberg

  Dat zijn er 8 van de ca 70 ic’s.
  Nu maar hopen dat het bepalen en vastleggen van antistoffen(dat geen wat je beschermd) ook wat meer prio krijgt. Want dat is nog onbegrijpelijk politiek beladen.

 2. zorg

  Het verhaal betreffende het killer virus wat geen killer virus is (Covid) wordt met de dag en ingang van het winter griepseizoen steeds kleurijker .Artsen in van het ZMC Zaandam en verpleging (SEH) speken op persoonlijke titel hun ongerustheid uit over het huidige coronabeleid .
  Daarbij geven zij o.a. aan dat maatregelen , zoals gehoorzaamheid maskers, lockdowns, avondklok of uitbreiding van het QR -code systeem volstrekt onwetenschappelijk en ondoelmatig en zorgen voor een onnodige tweedeling in de maatschappij. Iedereen die denkt gezonder te worden van deze experimentele genetische spuit in met een beperkte toelating heeft dat kunnen doen. Maar laat de mensen die daar niet voor kiezen vrij om zelf te beslissen en ga geen chantage middelen in zetten met een QR code of andere (ten onrechte grondrechtelijke) vrijheid beperkingen. Nog minder is het om deze miljoenen mensen die geen spuit willen te polariseren en hun het falen van dit onvolkomen onzinnige onrechtvaardige niet medisch wetenschappelijk Covid beleid (dictatuur) in de schoenen te schuiven. De immense schade door deze plandemie agenda is beschamend groot. En zal met de dag toenemen bij een voortzetting ervan. Alles komt uit de koker van een niet transparant RIVM en dit demissionair kabinet. Miljarden van verspilling ; gehoorzaamheid maskers , wegen en winkelstraten vol geplakt met onzinnige teksten over nutteloze nooit wetenschappelijk aangetoonde zaken als ; 1.5 meter kilometers onzinnige plastic schermen , miljoenen aan angst propaganda et, etc. Vervolgens ruim 1 miljard ,u leest het goed aan testangst onzinnigheid . Met 129.131 vals positieve test uitkomsten. Die uiteraard de registratie positief worden genoemd door dit zelfde RIVM. Het Drosten PCR test protocol kan geen Covid aan tonen . De waarde van de thuis testen is bijna lachwekkend slecht . Maar we blijven horende doof en ziende blind . In het ingezette planbedrog op sociaalmedia alsmede en studie uit de VS ( Our World in Data) en European Journal of Epidemiology dat het aantal Covid gevallen geen verband houdt met de vaccinatiegraad . Ook geen wetenschappelijke grondslag voor de QR code . De depopulatie – agenda van elite is onbetwist. Dit alles ingang gezet met een nep pandemie uit Wuhan. Als je dit twee jaar geleden had gevraagd aan de bevolking om met een of andere rare QR code binnen gelaten te worden . Was je onmiddellijk voor gek verklaard .
  Als het verder afnemen een (normale vrijheid) van mensen niet wordt gestopt, is een burger oorlog waar al in grote steden bijna spraken van is (o .a Italië) zal dit wellicht toenemen en niet meer te stoppen zijn.