• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. Frank Conijn

    Wat er moet komen is een financiële ontmoediging voor non-vaccers. In de vorm van een extra eigen risico van € 1000 voor mensen die zich vrijwillig niet hebben laten inenten en opgenomen moeten worden voor een ziekte die men met vaccinatie had kunnen voorkomen, althans de ziekenhuisopname ervoor.

  2. zorg

    Hoe fabriceert je een dictatuur.
    Een dictatuur kan zich niet veroorloven dat de bevolking een werkelijkheid hoort en ziet die tegenspreekt wat de overheid over de werkelijkheid zegt . Daar zijn in Nederland allerlei manieren voor gevonden , met bijvoorbeeld een voorzitter van de NPO, die zonder enige achtergrond of bekwaamheid aangaande journalistieke integriteit mag beslissen wat wel en niet waar is , en omroep vergunningen mag weigeren. Toch is er volgens medewerkers van de NPO Commissariaat nog steeds een lacune in de Mediawet , die door toetreding van de nieuwste omroep Ongehoord Nederland pijnlijk zichtbaar is geworden. Hoewel deze aan alle voorwaarden voldeed ,waaronder het behalen van 50.000 leden . Want dat Ongehoord Nederland door de toelatingstoets kwam ,zit de adviseur van de NPO en de minister nog goed dwars . Een dictatuur moet erop kunnen vertrouwen dat de burgers door gebrek aan onafhankelijke informatie de mogelijkheid wordt ontnomen om uit een breed scala van feiten , voorlichting en meningen zelf conclusies te trekken. Dat is 19 maanden lang ook alles voor uit de kast gehaald . En heeft miljoenen aan gemeenschapsgeld gekost . Geld van de belastingbetalers zelf , om de werkelijke feiten van deze plandemie en doorgeslagen Covid circus in mist en bedrog te hullen . Deze zelfde Media is in deze periode en nog steeds uitgegroeid tot een ware media Dictatuur . De negatieve effecten ervan zijn niet mis . Duizenden doden na de gif injectie binnen de EU en er buiten . Miljoenen ernstige bijwerkingen .
    En een gecorrumpeerd medisch establishment. Die wegkijkt van al dit leed en feiten . Zelfs bewust lijkt mee te werken in de beeldvorming van dit ongeloofwaardige bedrog die Covid wordt genoemd .