• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 3

  1. Hippocratez

    Lekker dan. Ben ik bijna klaar met het afbetalen van mijn goodwill lening om in een vrije praktijk te kunnen werken, en is mijn eigen bedrijfje nu dus ook echt van mij, komt een of andere betweter vertellen dat ik in loondienst moet. Weg bedrijf.
    Mag ik dan even van de heer Kaljouw mijn goodwill inclusief rentelasten terug ontvangen aub? Voor alle medisch specialisten bij elkaar die hij op deze manier wil onteigenen is dat een aardig kapitaaltje.

  2. Arne van Oranje

    Ik vermoed dat het productie draaien van de MSB’s zelfs er voor zorgt dat de wachttijd in de ziekenhuizen nog aan de acceptabele kant blijft.
    Mevrouw Kaljouw wil ook tussen 2030 en 2040 minstens de helft van het aantal ziekenhuizen in Nederland weg hebben. Ik heb haar toen persoonlijk (op een congres) gevraagd of ze ook zulke uitsterf plannen heeft voor de GGZ?! Ze is me nog steeds een antwoord schuldig.