• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. irma01@xs4all.nl

    Men moet zich dan wel realiseren dat de zorg minder efficiënt wordt / meer tijdsinvestering en ook duurder wordt. Valt dat ook binnen de principes?

  2. Binjamin Heyl

    ”De raad waarschuwt hierbij wel dat een te grote nadruk op houdbaarheid van de zorg juist de mensgerichte benadering kan bedreigen. “Wanneer we vanuit het perspectief van houdbaarheid gaan definiëren wat mensgerichte zorg is, ontstaat het risico dat de kenmerken en context van mensen uit beeld raken”, Ík zal u vertellen dat dit al meer dan veertig jaar gebeurt en dit kan mede danzkzij verpleegkundigen en verzorgenden die alles accepteren en nooit alleszinsn redelijkie eisen zullen afdwingen, dit al zeker vanaf 1972 toen verplegenden en verzorgenden de straat op renden en smeekten om meer handen aan bed. Het resultaat nu in 2022 is bekend. Mooie -praatjes verkopenn zijn alle betrokken partijen in de zorg erg goed in. Elke dag lijden duizenden mensen nodeloos.