• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. Peter Koopman

    Jammer dat CAO onrust nu verlengd dreigt te worden doordat FNV dreigt. Gezien de huidige politieke verlamming lijken de UMC’s reeds diep in de eigen buidel te hebben getast. En het is algemeen duidelijk dat de verpleegkundigen en de andere direct patiëntgebonden medewerkers echt achter lopen. Deze medewerkers kennen buiten de zorgsector geen Spiegelcao’s, de anderen wel, toch?

  2. Herman Langen

    Waar is de tijd gebleven dat Nu ‘91 opkwam voor betere arbeidsvoorwaarden, samen met de andere vakbonden. Dit is precies waar de werkgevers op hopen. Laten we binnen de UMC’s en algemene ziekenhuizen één front vormen zodat er meer mensen in de zorg willen werken met betere arbeidsvoorwaarden dan waar de werkgevers nu mee komen. Een werknemer die het ziekenhuis verlaat zijn we kwijt en krijgen we nooit meer terug. Hulde aan de FNV. Zij willen zorgen voor een goed CAO voor alle medewerkers.