ACTUEEL

Beeld-luisterverbindingen en til-liften in Moderne Zorg

In het televisieprogramma Moderne Zorg presenteren zorgaanbieders en leveranciers de innovaties op het gebied van ICT en techniek in de zorg. Zondag 10 mei zendt RTL 7 de tweede aflevering uit.

Beeld-luisterverbindingen

Zondagochtend laat Moderne Zorg de telezorgafdeling van de Limburgse thuiszorgorganisatie Proteion zien. Deze afdeling ontwikkelt nieuwe diensten en producten en biedt deze ook aan. Met beeld-luisterverbindingen biedt de organisatie extra service aan cliënten. Cliënten kunnen de verbinding gebruiken voor rechtstreeks contact met de organisatie, maar ook met hun familieleden.

Moderne til-liften

De uitzending komt verder met een nieuwe generatie til-liften, zoals de Touch & Move. Deze til-lift ontlast de zorgverlener en vergroot de comfort voor bewoners.

Zorgjournaal

Daarnaast bevat Moderne Zorg zondag 10 mei een kort zorgjournaal over innovaties in de zorg, met onderwerpen als informatiebeveiliging, spelcomputers in verpleeg- en verzorgingshuizen en sprekende pillendozen.

Items terugzien op video.skipr.nl

De eerste reeks van Moderne Zorg trok in het najaar van 2008 gemiddeld honderdduizend kijkers per uitzending. Reportages en interviews met Alexander Rinnooy Kan, Roger van Boxtel, Atie Schipaanboord, Marjan Kaljouw en Eelco Damen zijn te zien op video.skipr.nl. De items uit de nieuwe reeks verschijnen eveneens op de Skipr-site.

Samenwerking Tangram Media, DAZ en Skipr

Moderne Zorg is een productie van Tangram Media in samenwerking met Bureau DAZ. De presentatie van het programma is wederom in handen van Skipr-hoofdredacteur Ruud Koolen.

Uitzendingen op zondagochtenden in mei

Moderne Zorg, uitzendingen op RTL 7 op de zondagochtenden van 10, 17 en 24 mei om 10.25 uur.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top