ACTUEEL

Skipr haalt reacties Zorgdebat op

Skipr haalt reacties Zorgdebat op

Skipr registreert woensdag aansluitend op het Grote Zorgdebat de reacties van de belangrijkste veldpartijen. De reacties staan vanaf woensdagavond als videoreportage op de website van Skipr.

Het debat is woensdag vanaf 16.00 uur live te volgen via de website van Skipr. Het debat vindt plaats op woensdag 29 augustus van 16.00 tot 18.00 uur. De reacties van de belangrijkste veldpartijen staan vanaf woensdagavond als videoreportage op de website van Skipr.

Deelnemers aan het debat

Anne Mulder (VVD), Lea Bouwmeester (PvdA), Fleur Agema (PVV), Hanke Bruins Slot (CDA), Henk van Gerven (SP), Pia Dijkstra (D66), Linda Voortman (GroenLinks), Joël Voordewind (ChristenUnie) en Elbert Dijkgraaf (SGP).

Het Grote Zorgdebat

Het zorgdebat wordt georganiseerd door 22 verschillende belangen- beroeps- en brancheorganisaties uit de zorg. Tijdens het debat gaan Tweede Kamerkandidaten van de genoemde fracties met elkaar in discussie over belangrijke thema's in de zorg.

Skipr is mediapartner van het Grote Zorgdebat. In aanloop naar het debat op 29 augustus 2012 publiceert Skipr een serie interviews met bestuurders van de 22 organisaties die gezamenlijk het debat organiseren. Volg de berichgeving hierover in ons dossier over de Tweede Kamerverkiezingen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top