ACTUEEL

Robin Alma nieuwe commercieel directeur bij GHZ

Robin Alma nieuwe commercieel directeur bij GHZ

Robin Alma is op 1 september aangetreden als directeur van de Commerciële Eenheid van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Robin Alma

Alma was hiervoor senior manager bij Roland Berger Strategy Consultants, een toonaangevend internationaal adviesbureau gespecialiseerd in vraagstukken die bepalend zijn voor de richting en ontwikkeling van organisaties. In de 10 jaar dat hij als consultant en manager bij het adviesbureau werkzaam was, heeft Alma op het terrein van de zorg een grote staat van dienst opgebouwd. Zo was hij medeoprichter van de zorgpraktijk van het Nederlandse kantoor van Roland Berger en verantwoordelijk voor het uitbouwen van deze bedrijfstak. Ook was Alma verantwoordelijk voor de jaarlijkse Roland Berger ziekenhuis/zorgstudie (2004-2011).

Kwaliteit zorg

Alma gaat de Commerciële Eenheid van het Groene Hart Ziekenhuis verder uitbouwen. Alma: “Wij willen de patiënt aan ons binden met op de patiënt afgestemde zorgverlening. Voorbeelden hiervan zijn goede informatieverstrekking en het versterken van de samenwerking met de huisartsen.”Hij noemt onderhandelen met de zorgverzekeraars een andere belangrijke taak van de Commerciële Eenheid. “Binnen de beperkte financiële ruimte dient voldoende omzet te worden behaald om kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen blijven leveren en kwaliteitsverhogende initiatieven te ontwikkelen”.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top