ACTUEEL

Anthonie Bauer in toezicht Abrona

Anthonie Bauer in toezicht Abrona

Anthonie Bauer is op maandag 1 oktober toegetreden als bestuursadviseur van Twynstra Gudde Interim Management (TGIM). Hij wordt verantwoordelijk voor de interim-dienstverlening in de utility-sector. Daarnaast wordt hij binnenkort lid van de raad van toezicht van Abrona, een christelijke zorginstelling voor mensen met een (verstandelijke) beperking.

Bauers ervaring en interesse liggen bij bedrijven die een belangrijke maatschappelijke dienst leveren en kostbare infrastructuur managen, zoals utility en openbaar vervoer.

Anthonie Bauer

Anthonie Bauer (55) was van 2001 tot 2011 als directeur Infra- en Assetmana-gement bij ProRail verantwoordelijk voor de railinfrastructuur in Nederland. In 2011 was hij programmadirecteur in Brussel voor de Europese railinframanagers belangenorganisatie EIM om assetmanagement internationaal te synchroniseren. Hij begon zijn loopbaan bij de KLM in 1984 en verliet die organisatie als vice-president vliegtuigafhandeling op Schiphol.

Toezicht Abrona

Bauer is het tweede nieuwe lid van de raad van toezicht bij Abrona in korte tijd. Marjan Boertjes trad daar dinsdag 18 september toe als nieuw lid van de raad van toezicht . Zij volgde Jeroen Bos op, die directeur van Zorg Thuis, onderdeel van zorgorganisatie Careyn, is geworden. (Skipr)

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top