ACTUEEL

Robert Schoemacher vertrekt bij Bergman Clinics

Robert Schoemacher vertrekt bij Bergman Clinics

Cosmetisch arts Robert Schoemacher neemt per 1 oktober afscheid van Bergman Clinics. Hij heeft besloten zijn eigen weg te gaan als injectable arts elders in het land. Dat heeft de kliniek maandag bekend gemaakt.

Schoemacher

In juli 2009 nam Bergman Clinics de activiteiten van Medisch Centrum Scheveningen over. Schoemacher was sindsdien werkzaam bij Bergman Clinics als directeur Public Relations voor de divisie Uiterlijk en Huid. Hij verrichtte injectable behandelingen in de vestigingen in Den Haag en Amsterdam.

“Vanaf 2009 heeft Robert Schoemacher binnen onze organisatie een bijdrage geleverd aan de groei van Bergman Clinics. Inmiddels is het bedrijf dermate groot geworden dat Robert tot de conclusie is gekomen dat hij zich prettiger voelt in een kleinere organisatie.” Aldus Bart Malenstein, CEO van Bergman Clinics.

Bergman Clinics

Bergman Clinics is een keten van klinieken voor planbare Medisch Specialistische Zorg met 17 vestigingen o.a. in Amsterdam, Bilthoven, Den Haag, Heerenveen, Naarden, Velp, Zwolle, Den Bosch, Delft en Utrecht.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top