ACTUEEL

Cor Calis nieuwe bestuurder Havenziekenhuis

Cor Calis nieuwe bestuurder Havenziekenhuis

Cor Calis wordt per 15 januari 2013 de nieuwe directeur-bestuurder van het Havenziekenhuis in Rotterdam. Hij is nu nog directeur Allianties bij het Flevoziekenhuis in Almere.

Bestuur Havenziekenhuis

Calis volgt Johan Dorresteijn op, die in augustus overstapte naar het Maasstad Ziekenhuis. Interim bestuurder Bert Kool neemt de functie tijdelijk waar tot de komst van Calis.

Loopbaan Cor Calis

Calis heeft ruime ervaring in de ziekenhuiswereld. Sinds 2003 werkt hij bij het Flevoziekenhuis in Almere, waar hij in 2008 directeur Zorg werd en sinds begin 2012 invulling geeft aan de strategische samenwerking tussen het Flevoziekenhuis en het AMC in Amsterdam. Daarvoor bekleedde hij verschillende leidinggevende functies onder andere bij het Meander Medisch Centrum.

---

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Kars Sterenborg

7 december 2012

Een goede keus van het Havenziekenhuis, een mooie stap voor Cor, die ruimschoots bewezen heeft hier aan toe te zijn. Succes Cor.

ZUHAihWYAlttkmqGr

25 december 2012

This is a really great geuedlinis specifically to individuals new to blogosphere, brief and exact info Thanks for sharing this one. A need to examine report.

Top