ACTUEEL

Jennings wordt bestuurder bij SHL-Groep

Jennings wordt bestuurder bij SHL-Groep

Sonia Jennings start per 1 januari 2013 als lid raad van bestuur van de SHL-Groep. De raad van bestuur van de SHL-Groep wordt hiermee uitgebreid tot twee personen.

Jennings heeft jarenlange ervaring in zowel de financiële als de zorgsector. Op dit moment is zij nog werkzaam als interim bestuurder bij Stichting Boog.

Uitbreiding

De SHL-Groep heeft Jennings aangesteld vanwege uitbreiding van de activiteiten.  "Wat wij rondom de huisartsen en verloskundigen aan ondersteunende zorg leveren, willen wij versterken en daar waar mogelijk uitbreiden", aldus voorzitter raad van bestuur Ruben Baumgarten. "Sonia weet niet alleen haar weg in de zorg, maar heeft jarenlang in de financiële wereld gewerkt waarin ondernemerschap en doelmatigheid topics waren. Dat is in onze sector, zeker in tijden waarin de financiën in de zorg onder druk staan, een enorme pre."

Diagnostiek

SHL-Groep verleent diensten aan zorgaanbieders in de eerste lijn, zoals huisartsen en verloskundigen. Deze diensten bestaan uit bloedafname, laboratoriumdiagnostiek en het uitvoeren van functieonderzoeken.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top