ACTUEEL

Rik van der Meer beoogd voorzitter KNMP

Rik van der Meer beoogd voorzitter KNMP

Rik van der Meer is verkozen tot hoofdbestuurslid en beoogd voorzitter van apothekersorganisatie KNMP. Van der Meer won de verkiezing van zijn tegenstander Sjaak de Vries. Van de Meer volgt Jan Smits op, die niet meer herkiesbaar was.

Rik van der Meer (49 jaar) is openbaar apotheker te Den Haag. Voorheen is Van der Meer tien jaar voorzitter geweest van het departement Den Haag van de KNMP, zat vele jaren in het bestuur van de Napco/BOA en was tot voor kort districtsafgevaardigde van district West van de KNMP.

Betrouwbaarheid versterken

Rik van der Meer: “Deze verkiezing is een overwinning van de praktiserende apothekers. Ik ga ervoor om de betrouwbaarheid van de apothekers voor de patiënt en dus de betrouwbaarheid van het vak overeind te houden en te versterken.”

Herbenoeming

Bij de Algemene Vergadering is ook bekend geworden dat de huidige hoofdbestuursleden Mieke van Hattum en Paul Haarbosch door de leden zijn herbenoemd voor een periode van drie jaar.

---

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top