ACTUEEL

Pieter Vos wordt voorzitter raad van toezicht LOC

Pieter Vos wordt voorzitter raad van toezicht LOC

Pieter Vos is op 5 februari benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van LOC Zeggenschap in zorg. Vos volgt hiermee Gerard van Pijkeren op die eind 2012 als voorzitter stopte, omdat zijn termijn eindigde.

Loopbaan Pieter Vos

Vos vervult een aantal bestuurs- en adviesfuncties in de zorg en het welzijn. Hij heeft de afgelopen vijftien jaar gewerkt als algemeen secretaris van de Raad voor de Volksgezondheid en Zorg. Eind 2012 ging hij met pensioen. Vos werkte bijna veertig jaar in de zorgsector. "Het versterken van de positie van de zorgvrager is de rode draad door mijn loopbaan. Als voorzitter van de raad van toezicht kan ik daar nu nog aan bijdragen. Daar verheug ik mij op."

LOC Zeggenschap in zorg

LOC Zeggenschap in zorg is een landelijke cliëntenorganisatie. Zij vertegenwoordigt 2.200 medezeggenschapsorganen - en daarmee hun achterban bestaande uit cliënten - in de sectoren van verzorging, verpleging, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg, jeugdzorg, maatschappelijke opvang, vrouwenopvang en welzijn en maatschappelijke dienstverlening.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top