ACTUEEL

Geerlings stopt als bestuurder A12-Coöperatie

Willem Geerlings, bestuursvoorzitter Medisch Centrum Haaglanden, heeft per 1 april het voorzitterschap van de A12-Coöperatie overgedragen aan Joop Hendriks, bestuursvoorzitter Bronovo Nebo. Tegelijkertijd is Arjenne Daams, voorheen secretaris raad van bestuur MCH, aangetreden als directeur Coöperatie. Zij volgt Aart Sliedrecht op, die deze functie bekleedde tot 1 januari 2013.

Geerlings is vijf jaar voorzitter geweest van de Coöperatie en heeft zelf verzoek om af te treden ingediend bij het dagelijks bestuur. De Zuid-Hollandse ziekenhuizen Bronovo in Den Haag en Wassenaar, Medisch Centrum Haaglanden (MCH) in Den Haag en Leidschendam en het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) in Gouda vormen samen de Coöperatie. Met deze coöperatie willen de drie ziekenhuizen nieuwe, betere en efficiënte patiëntenzorg aanbieden. De ziekenhuizen bereiden een bestuurlijke fusie voor.

Onder Geerlings leiding is intensieve samenwerking gerealiseerd op het gebied van intensive care, dialyse, chirurgische behandeling van obesitas, en de chirurgische behandeling van patiënten met long-en blaaskanker.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top