ACTUEEL

SP wil snel debat over ontslagen thuiszorg

De SP wil dat de Tweede Kamer nog tijdens het reces spreekt over de ontslagen bij de Achterhoekse thuiszorginstelling Sensire. Met een debat hoopt SP-Kamerlid Paul Ulenbelt de ontslagen te voorkomen.

Sensire heeft ontslag aangevraagd voor 800 thuishulpen omdat het contract dat de instelling met zeven gemeenten heeft eind dit jaar afloopt. Met de ontslagen wil Sensire financiële problemen voor zijn, maar Ulenbelt vindt de maatregelen voorbarig omdat nog niet duidelijk zou zijn hoe de bezuinigingen op de thuiszorg uitpakken.

Komende week wordt duidelijk of de Kamer tijdens het reces over de ontslagen gaat vergaderen. (ANP)

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Henk en Ingrid en Fatima en Mohammed

28 juli 2013

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 29-07-2013 10:53.

Dorst

30 juli 2013

En niet alleen Sensire. Sensire doet het enige dat juist is uit bedrijfsvoeringsoogpunt. Een onbetrouwbare overheid die korte termijn politiek bedrijft, maakt ondernemers voorzichtig. Dus, politiek, denk iets verder dan je eigen houdbaarheid en denk na wat goed is voor Nederland en maak daar beleid op. Niet op het bereiken van kleine resultaatjes tijdens uw eigen zittingstermijn,

Top